23 Ağustos 2013 Cuma

Gezi şehidi yoktur Esma vardır!

Sarin gazının dağladığı canın yanında, çakma devrimcilerin yediği gaz ölüm menüsünde garnitür kalır!

Provokatörlerin ölsün diye saç baş ağaç yolduğu gençlere şehit demek, provokatörleri kahraman ilan etmekten başka bir şey değildir.
 Kusura bakmayın da hem Mısır'daki müslüman kardeşlerimizin şehitliğiyle dalga geçeceksin rabia işareti yapıp, 4 bira isteyeceksin sonra da anlamını Gezi Sözlüğüne dayadığın ölülere de şehit diyeceksin.
Sen Kelimei Şehadet getiren Adeviyye kalabalığının yanına  bel altına demir atarak küfür kusan kalabalığı koyamazsın!
Sen kollarına kendi isimlerini yazarak şehitlik yoklamasında burdayım demeye hazır gençlerin yanına, beynini klozetten çıkaramamış gençlerin küfür nemiyle vıcıklaşmış pankartlarını koyamazsın!
Ölümün ırkı vicdanı rengi olmaz demiştim ama ölümün , şehitliğin değil. Allah lafzıyla kafa bulup karikatür baloncuklarını kanalizasyon atığıyla dolduran kafalar dalga geçtikleri şehitlik mertebesini kendi öldürdüklerine ne de güzel yakıştırıyorlar. 
Ruhu, hamileliği, şortu, olan ukalaca bir savaşın içine şehitliği yamamak da devrim modası olmuş.
Sarin Gazıyla can çekişen çocukları görme, Esed'in köpekimyasal gazıyla havlayan silahlarını görme, Adeviyye'yi görme, Esma'yla dalga geç, Musa'ların ölümüyle mizahi gevişler getir sonra da Gezi Şehidi de..
Acınacak hale gelmek için enerji sarfetmenize gerek yok bazıları doğuştan acınacak bir beyin ve vicdanla doğmuşlar zaten.
Siz ne derseniz deyin ben bu olayların arasında, kan pompalayıp gizlice ölüm kahkahaları atan katillerin öldürdüklerine şehit demiyorum.
 Ölmüş diktatörün ruhundan kemalizmle rant yiyen açlar, vicdansızlığın canını da Gezi Ruhu diye pazarlamaya kalkıyor ve biz aptal değiliz.
 Ama yığınla aptalın arasında yaşamak da bedeldir.
Esra Elönü - Haber 7

Hiç yorum yok: